Raquetes de Neu per Vallter

Raquetes de Neu a Vallter 2000!

Les Raquetes de Neu són ideals per poder caminar sobre la neu i no enfonsar-nos pel nostra pes. Gràcies a la seva forma de raqueta ens proporcionen flotabilitat. És per això, que a l'hivern, la millor forma de poder fer una ruta caminant pel Pirineu és amb Raquetes de Neu.

A prop de Barcelona i Girona, tenim la zona de Vallter 2000, un espai ideal per a iniciar-nos i per a fer excursions de nivell mig i avançat també. Vallter, es troba dins el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser a la comarca del Ripollès.

Les excursions de Descobriment de les Raquetes de Neu són ideals per a un primer contacte, per a tot tipus de persones, amb uns paisatges nevats d'alta muntanya increïbles.

Us proposem el Bateig de Raquetes de Neu, una excursió de 3h on gaudirem de la natura, el paisatge, la neu i l'aire pur. Boscos de Pi Negra, muntanyes escarpades, rius nevats,.. una excursió amb Raquetes de Neu senzilla però molt bonica!

Per els més petits, us proposem Raquetes i Construcció d'Iglús, on farem una petita excursió amb raquetes fins al lloc on podrem construir l'iglú. Tant els més grans (pot ser un perfecte refugi d'emergència en cas de mal temps a la muntanya hivernal) com els més petits, gaudiran construint-lo!

I pels més intrèpids, us proposem la sortida de Raquetes de Neu amb Lluna Plena, una experiència nocturna que no us deixarà indiferents!

L'època ideal per a realitzar les excursions és de desembre a abril, sempre depenent de l'estat de la neu i les condicions meteorològiques.

Així que, si teniu ganes de descobrir el Pirineu a l'hivern amb les Raquetes de Neu, no ho dubteu!! a la zona de Vallter tenim varies possibilitats per a tots els gustos, nivells i edats! Vine i descobreix les Raquetes de Neu a Vallter 2000!

Per a més informació, podeu consultar amb nosaltres!

Raquetes de Neu Vallter
Raquetes de Neu Vallter
Raquetes de Neu Vallter

També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials d'InstagramFacebookTwitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!