Empresa Sostenible i Responsable

  • Respecte pel medi ambient
  • Turisme sostenible i responsable
  • Treball amb xarxa amb altres empreses

Són aspectes fonamentals que formen part de la nostra empresa.

És per això que durant el primer trimestre de 2019 Guies Ama Dablam ens hem acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Sent així, la primera empresa de barranquisme de Catalunya en obtenir la Carta Europea de Turisme Sostenible.

La CETS és una iniciativa de la Fundació EUROPARC. La Carta és el compromís entre els gestors d’àrees protegides i les empreses turístiques que hi participen per a desenvolupar un turisme en harmonia amb la gestió sostenible dels recursos naturals dels espais naturals protegits d’Europa.

La CETS és molt més que un distintiu de qualitat, és un mètode de treball i una eina de planificació. Una marca europea d’excel·lència en desenvolupament turístic sostenible i Guies Ama Dablam en formem part i n’estem molt orgullosos.

Guies Ama Dablam vesteix amb la roba de l’empresa VAUDE SPAIN SL que forma part del grup d’origen Alemany VAUDE SPORT que busca les solucions més respectuoses per tal de preservar al màxim el Medi Ambient. El 98% de la seva col·lecció certifica que el producte és plenament ecològic i sostenible segons els estrictes estàndards del segell internacional BLUESIGN que protegeix el Medi Ambient.

També per netejar i desinfectar els neoprens que utilitzem per fer barranquisme, fem servir un producte 100% biodegradable (Wetsuit Care). Aquest producte ens ofereix la desinfecció total del neoprè acabant amb els bacteris i així no passar-los d’un riu a un altre, també acaba amb les males olors i deixa els neoprens amb l’elasticitat del primer dia.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!