Les millors Vies Ferrades de Catalunya

Les millors vies ferrades de Catalunya. A Catalunya tenim moltes vies ferrades i algunes de molt boniques. Les millors vies ferrades de Catalunya a prop de Barcelona, segons el nostre criteri serien:

Via Ferrada Cala del Molí

Una de les vies ferrades més emblemàtiques de Catalunya. La Via Ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), recórrer les parets ataronjades de la Cala del Molí davant unes aigües transparents amb diverses tonalitats de turquesa. És una via ferrada especial per l'entorn en el que es troba, en plena costa brava. Imprescindible.
via ferrata cala del moli

Via Ferrada Baumes Corcades

La clàssica entre les clàssiques. La via ferrada de les Baumes Corcades a Centelles (Osona) s'ha convertit en una clàssica essencial a Catalunya. Famosa pel seu llarg pont nepalí de 69m que no deixa indiferent a ningú, és una via ferrada molt complerta ja que gaudirem de seccions verticals, llargs flanquejos entre les baumes corcades (punt que li dona el nom a la via ferrada), parts totalment desplomades on posarem a prova la nostra força i el famós pont nepalí.

Via Ferrada Roca de la Creu

La via ferrada de la Roca de la Creu a Ribes de Freser (Ripollès) és una de les millors vies ferrades d'iniciació de Catalunya. Ideal per a un primer contacte és una via ferrada excel·lent amb unes vistes privilegiades sobre la Vall de Ribes, en ple Pirineu Oriental.

Via Ferrada Roques d'Empalomar + Cal Curt

La via ferrada de les Roques d'Empalomar a Vallcebre (Berguedà) és una bonica via ferrada vertical en un entorn molt tranquil del Berguedà. Combinada amb la propera i difícil via ferrada Cal Curt, és una activitat totalment recomanable per a tots aquells que ja han fet varies vies ferrades i volen posar-se a prova en una via ferrada de més dificultat.
Via Ferrada Cal Curt

Via Ferrada Serra de les Canals

La via ferrada de la Serra de les Canals a Oliana (Alt Urgell) és una bonica i vertical via ferrada que recórrer el pany de paret central del cim de la Serra de les Canals. Ideal pels amants de l'alçada ja que al ser totalment vertical, fa que la sensació d'alçada estigui present sobretot en la segona meitat de la via ferrada.
Via Ferrada Serra de les Canals, Oliana

Via Ferrada Cast Urquiza Olmo

La via ferrada Cast Urquiza Olmo a Corçà (Noguera), és una via ferrada que no deixa indiferent. sobre el pantà de Canelles, famós pantà que porta al Congost de Montrebei, s'alça la roca de l'Ermita de la Pertusa, un mirador perfecte al pantà i a les parets de Montrebei. la via ferrada comença ben bé al pantà i de seguida guanyarem alçada en mig de passos totalment atlètics que posaran a prova la nostra força i resistència. Via ferrada de nivell avançat, apte per als que ja n'hagin fet abans i vulguin apretar de valent!
també, pels que vulguin una via ferrada tranquila i bonica, al costat, trobem la fàcil via ferrada Teletubbies.
Via Ferrada Cast Urquiza Olmo

Via Ferrada Roca Narieda

La via ferrada Roca Narieda a Fígols (Alt Urgell), és una llarga via ferrada de nivell mig avançat que destaca per la seva famosa escala de cargol que no deixa indiferent a ningú!
Via Ferrada Roca Narieda, Alt Urgell

Via Ferrada Cagate Lorito

La via ferrada Cagate Lorito a Sant Llorenç de Montgai (Noguera). la via ferrada de les vies ferrades o potser hauriem de dir, dels parcs d'aventura extrems en alçada. Un concepte totalment diferent. Nivell molt avançat. Pels amants de l'alçada, l'adrenalina, la força i la resistència. en resum, si ja has fet vies ferrades de k5 - k6 i vols posar-te a prova, aquesta és la teva.
Via Ferrada Cagate Lorito

Vols que t'acompanyem en alguna d'aquestes activitats? Tens una altre via ferrada en ment? No ho dubtis, nosaltres t'hi portem!! Contacta'ns!

Segueix-nos a les xarxes socials!

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!