Les millors activitats per fer a l'hivern a Catalunya

Les millor activitats per fer a l'hivern a Catalunya.

A Catalunya tenim un paisatge molt divers, i això fa que tinguem multituds d'activitats per realitzar des del Pirineu fins a la Costa Brava passant per l'interior. Aquí us presentem algunes de les millors activitats per fer a l'hivern a Catalunya.

Vies Ferrades

Les vies ferrades són activitats molt dinàmiques on estem en constant moviment, això fa que el fred no ens efecti per realitzar l'activitat. Aquí us presentem un exemple de vies ferrades per fer a l'hivern:

Via Ferrada Roca Narieda, Alt Urgell

Barranquisme Hivernal

Els barrancs hivernals que aquí us presentem són una molt bona opció per fer durant l'època més freda de l'any.

Barranquisme d'Aigua Termal
  • Barranc d'Aigües Termals, és un barranc únic a Europa d'aquestes característiques, les seves aigües en algún punt surten a 60º de temperatura.
  • Els barrancs secs que realitzem estan ubicats a la Cara Sud de Montserrat. De barrancs secs a la zona de Montserrat n'hi ha varis, els més famosos són el Joc de l'Oca i el Tres en Ratlla.

Raquetes de Neu

Les excursions amb raquetes de neu són activitats recomanables per a tots els públics, des dels més grans, fins als més petits. Tenim excursions fàcils com fer passejades a la neu, construir un iglú, passejades sota la llum de la Lluna Plena o també tenim sortides més exigents com fer un cim nevat o sortides de varis dies dormint amb refugis o fins i tot dormint amb tendes.

Raquetes de neu

Excursions amb raquetes de neu fàcils

Excursions amb raquetes de neu a cims nevats

Raquetes de Neu Vallter

Excursions amb raquetes de varis dies

Guies Ama Dablam

Escalada

A Catalunya tenim moltes zones d'escalada ideals per l'hivern. La major part de les parets d'escalada de Catalunya estan encarades al sud i per tant, els hi toca el sol tot el dia fent que a ple hivern, puguis estar escalant perfectament en màniga curta!

curs iniciació escalada esportiva

Tenim diferents opcions d'escalada:

  • Bateig d'escalada esportiva, per tal de gaudir d'una primera experiència d'escalada.
  • Bateig de via llarga, ideal per gent que ja escala una mica i té ganes de viure l'experiència de pujar una agulla de Montserrat escalant o arribar dalt del cim del Pedraforca escalant,....
  • Formacions d'escalada: si ja escales i vols formar-te per poder ser autosuficient escalant, tenim varies formacions que et poden interessar tant d'escalada esportiva, via llarga, autorescat,...
  • Crestes: si vols endinsar-te en el món de les crestes, també tenim varies propostes que et poden interessar.

Senderisme

El senderisme és una activitat molt recomanable per l'època menys calorosa de l'any. Al nostre país tenim moltes zones on es pot practicar el senderisme amb molts tipus de paisatges i vegetació diferents. Uns exemples de diversitat de sortides podrien ser aquestes:

rutes per la garrotxa
  • Excursions a la Garrotxa, on hi ha baixa i mitja muntanya amb una vegetació de les més boniques de Catalunya.
  • Excursions a la Costa Brava, hi trobarem un paisatge molt diferent a la resta d'excursions que podem fer a Catalunya amb una vegetació 100% Mediterrània.
  • Excursions a Montserrat, en aquesta zona tant peculiar, hi trobem un laberint de corriols on si no tens una bona orientació, et pots arribar a perdre pel seu interior. Realment és una muntanya màgica!
  • Excursions pel Collsacabra, a cavall entre Osona, la Selva i la Garrotxa hi trobem aquest altiplà de cingleres i salts d'aigua on es pot gaudir del senderisme tranquilament.

Curses d'orientació

Les curses d'orientació les organitzem a la Vall d'en Bas, és una zona molt bonica i perfecte per fer aquest tipus d'activitats. Ideal per a famílies, grups escolars i també per activitats d'empresa.

Vols que t'acompanyem en alguna d'aquestes activitats? Tens una altre activitat en ment? No ho dubtis, nosaltres t'hi portem!! Contacta'ns!

Segueix-nos a les xarxes socials!

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!