Descobreix els Parcs Naturals de Catalunya


Destins imprescindibles per fer senderisme i natura.

Cresta Gra de Fajol
  • Parc Natural del Montseny: El pulmó verd de Catalunya, el Montseny ofereix boscos exuberants, flora i fauna diverses, i vistes panoràmiques. Perfecte per a activitats a l'aire lliure, és una joia natural a prop de Barcelona.
rutes per la garrotxa
  • Parc Natural del Cap de Creus: Descobreix la costa rocosa i indomable del Cap de Creus, on els Pirineus es troben amb el mar. Aventura't per penya-segats, cales ocultes i paisatges marins inoblidables.
Cap de Creus
  • Parc Natural del Cadí-Moixeró: Amb majestuosos cims i valls, el Cadí-Moixeró és perfecte per a l'alpinisme i el senderisme. Gaudeix de vistes panoràmiques i descobreix la flora i fauna d'alta muntanya.
Parc Natural del Cadí
  • Parc Natural de Montserrat: Montserrat, amb les seves impressionants formacions rocoses, és un lloc sagrat i natural. Escala les seves agulles o recorre els senders per connectar amb aquesta icona catalana.
Escalada a Montserrat
  • Parc Natural de l'Alt Pirineu: En l'extrem més alt dels Pirineus, aquest parc ofereix paisatges alpins, llacs glacial i diversitat biològica. Perfecte per a l'escalada, l'esquí i l'observació de la natura.
Raquetes de Neu Parc Nacional Aigüestortes i Sant Maurici
Raquetes de neu

Descobreix aquests paradisos naturals amb les nostres activitats a guiesamadablam.com i connecta amb la natura catalana en experiències úniques. Aventura't amb nosaltres!

Destins imprescindibles per fer senderisme i natura.

Demana informació i descobreix els parc naturals del nostre país!


També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials d'InstagramFacebookTwitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!