Barranquisme a prop de Barcelona

Descobreix el barranquisme a prop de Barcelona i és que si, amb qüestió d' 1 hora o 1 hora i mitja tenim molts barrancs que ens faran gaudir de valent i per tots els nivells!

Barrancs a 1 hora - 1 hora i mitja de Barcelona:

Barranc del Gurn, Vall d'en Bas (Garrotxa). Bonic barranc d'iniciació per tots aquells que busquen un primer contacte. Apte també per nens a partir de 7 anys. Trobarem ràpel, salts, tobogans, sifó,... tot opcional. Situat en un entorn increïble com és la Vall d'en Bas, molta vegetació, molt verd, molt fresc.

Barranquisme a la garrotxa

Barranc del Forat Negre, Vallcebre (Berguedà). Iniciació. Encaixat barranc de roca calcària. Boniques formacions i ràpels molt xulos, acabarem sent uns cracks del ràpel! Apte per a nens a partir de 8 - 9 anys.

Barranc del Forat Negre, Vallcebre

Barranc del Gravet, Rupit (Osona). Barranc de nivell mig. Entorn incomparable. A prop de l'espectacular Salt de Sallent (100m de salt d'aigua), trobem el Torrent del Gravet, un encaixat passadís que de cop, s'obre en un espectacular i aeri ràpel de 30m. Ideal a la primavera. Farem varis ràpels. A partir de 14 anys aproximadament.

Barranc del Gravet a Rupit

Amb menys de 2 hores trobem un altre ventall de barrancs:

Barranc dels Estrets de Sant Aniol, Sadernes (Garrotxa). Bonic barranc d'iniciació on gaudirem dels salts ja que tenim salts fins a 8m (sempre opcionals) i ràpel. Aigües cristal·lines i formacions de roca molt ben formades, és un barranc semblant a l'estil de barrancs que hi ha a la Sierra de Guara a Huesca. Apte per a nens a partir de 7 anys.


Barranc del Freser Inferior, Queralbs (Ripollès). Barranc d'iniciació en entorn d'Alta Muntanya. Parets i blocs de granit en aigües fresquetes i amb un color molt bonic. Salts i ràpels. Apte per a nens a partir de 8 anys.

Barranc Freser Inferior

Barranc del Núria Inferior, Queralbs (Ripollès). Barranc de nivell mig on en un entorn incomparable d'Alta Muntanya com és la zona de la Vall de Núria, gaudirem d'un barranc amb ràpels de fins a 20m i varis salts i tobogans fins a 7m (sempre opcionals). Recomanable nens a partir de 12 anys.

barranc del nuria

Barranc dels Estrets del Freser, Queralbs (Ripollès). Barranc de nivell mig. És un barranc on gaudirem dels seus tobogans, salts i ràpels en un entorn d'alta muntanya molt bonic i tranquil situat dins del Parc Natural de les Capçaleres del Ter Freser. Recomanable nens a partir de 12 anys.

barranquisme queralbs freser

Barranc de les Anelles, Ceret (França, just passat Figueres). Bonic barranc que no ens deixarà indiferent! A tocar de la Costa, és un autèntic barranc de muntanya! Comença amb un ràpel de 28m espectacular i llavors, trobarem varis ràpels, salts i tobogans fins a 7m (opcionals). Barranc encaixat i amb roques amb tonalitats vermelles degut al Ferro que fan que tingui un toc especial. Nivell mig. Recomanable nens a partir de 12 anys.

Barranc de les Anelles a Ceret

Barranc del Núria Integral, Queralbs (Ripollès). El barranc dels Pirineus Catalans per excel·lència! De nivell avançat, requerirà que haguem fet uns quants barrancs abans d'endinsar-nos-hi i és que, els seus tobogans llançadora de fins a 15m faran que traiem adrenalina a dojo! Salts d'infart de 12m. Això si, aigües gèlides que faran que no ens encantem de tobogan en tobogan! Ideal estiu, quan fa molta calor. A partir de 16 anys i necessari experimentats.

Barranc del Núria - Guies Ama Dablam

Barranc del Sant Aniol, Sadernes (Garrotxa). Un dels barrancs més bonics i complerts de Catalunya. Ràpels de 30 i 40m, salts de 7m i tot, envoltats de grans parets de calcari i aigües de color turquesa. Un barranc situat dins l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa. Ideal primavera i principis d'estiu. De nivell avançat, cal experiència prèvia. A partir de 16 anys. També, ens caldrà unes bones cames, ja que tenim 3h d'aproximació, 4h de barranc i 2h de retorn però, pels que vulguin gaudir més de l'activitat, i que es converteixi en EL MILLOR BARRANC tenim la possibilitat de fer l'aproximació i retorn amb jeep 4x4, gaudint així, dels millors paratges de l'Alta Garrotxa, aquella terra aspre i de mala petja on fa uns anys van viure-hi tantes persones i que avui en dia trobem, majoritàriament, abandonada. Una terra de contrabandistes, carboners, pastors i ramaders, entre d'altres, i de camins d'exili. Una terra que recull moltes històries que quan les sentis, no et deixaran indiferent, l'Alta Garrotxa.

Barranc de Sant Aniol - Guies Ama Dablam

Barranc de les Canals o de les Comelles, Sadernes (Garrotxa). A nivell personal, el nostra barranc preferit i és que, agafar-lo amb aigua és difícil, cal que hi hagin períodes continuats de pluja (primavera), però quan s'aconsegueix i el dia és de sol radiant, gaudirem d'un dels barrancs amb les aigües més cristal·lines que hi ha. El paradís enmig de muntanyes i boscos d'alzina. Ràpels i molts salts, més que el seu germà gran Sant Aniol. Característiques semblants i també opció de Jeep 4x4, ja que l'aproximació i retorn són iguals de llargs que els del Sant Aniol. Un imprescindible també de nivell avançat.

Activitats a la Garrotxa

Demana informació i descobreix els barrancs a prop de Barcelona!


També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials d'InstagramFacebookTwitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!