Activitats amb nens a la Garrotxa i Ripollès

Activitats amb nens a la Garrotxa i al Ripollès, dues comarques molt familiars i amb varies possibilitats per gaudir grans i petits del que ens ofereix l'entorn!

GARROTXA:

A la Garrotxa tenim varies possibilitats per gaudir amb nens de diferents activitats:

 • Barranquisme a la Vall d'en Bas: ideal per l'estiu! Nens/es a partir de 7 anys. Aprendrem a rapelar amb un bonic ràpel de 7m, farem varis salts i tobogans de fins a 4m (opcionals) i un sifó (també opcional). Grans i petits gaudirem d'allò més refrescant-nos i passant un matí o una tarda d'allò més divertit enmig d'una explosió de naturalesa.

  barranc del gurn
 • Barranquisme als Estrets de Sant Aniol: ideal per la primavera. Nens/es a partir de 7 anys. Ràpel de 7m i varis salts de fins a 7m (opcionals!!). Per a tothom! Formacions molt boniques i un color d'aigua turquesa brutal!

  barranc estrets sant aniol
 • Cursa d'Orientació als Hostalets d'en Bas: ideal per tot l'any i a partir de 6 - 7 anys, gaudirem d'un circuit d'orientació al bonic i pintoresc poble dels Hostalets d'en Bas! El circuit serà per una zona amb rius, fonts i molta vegetació, una zona molt bonica de la nostra estimada Vall. Per equips o amb un únic equip, s'hauran de trobar les diferents fites amagades al territori amb l'ajut d'un mapa i brúixola amb un temps determinat. Molt recomanable!

  cursa d'orientació
 • Senderisme als Volcans: descobreix els volcans de la Garrotxa de la mà d'uns guies de muntanya amb el títol del Bon Coneixedor de la Garrotxa!

  volcans olot
 • Senderisme a l'Alta Garrotxa: coneix les històries que s'amaguen a l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa, descobreix les seves coves més espectaculars!

  alta garrotxa cova bisbe
 • Iniciació a l'escalada a la Garrotxa: apren a grimpar per les parets de l'Alta Garrotxa concretament, a la zona de Sadernes a Sant Aniol, on a part de gaudir d'unes magnífiques vistes i si fa calor, un banyet al riu, gaudirem de l'experiència d'escalar per les boniques parets de roca que ens ofereix.
escalada sadernes

RIPOLLÈS:

Al Ripollès, comarca del Pirineu, tenim varies activitats per gaudir amb nens:

 • Barranquisme a la Vall del Freser: ideal per l'estiu!! Barranquisme d'iniciació a partir de 7 anys en un entorn d'alta muntanya! petit ràpel de 3m, varis salts fins a 4m (opcionals).

  barranc freser inferior

 • Via Ferrada Roca de la Creu: per tot l'any, menys recomanable a l'estiu, ja que farà molta calor. Millor època: tardor, hivern i primavera. Nens/es a partir de 7 anys! Via Ferrada d'iniciació que comença amb una part vertical i llavors, perd verticalitat. Trobarem varis ponts: nepalí, tibetà. Una bona via ferrada per començar! Boniques vistes a la Vall de Ribes i al Taga.

  via ferrada roca creu
 • Escalada amb nens: apren a pujar escalant per les parets que ens ofereix la comarca del Ripollès. Diferents zones d'escalada per tot el Ripollès. Ideal per aquells nens i nenes amb ganes d'enfilar-se per tot arreu!
escalada amb nens al ripollès
 • Raquetes de neu: ruta amb raquetes de neu al voltant de l'estació d'esquí de Vallter!! Boscos de pi negra, muntanyes escarpades, ... un entorn molt bonic! A partir de 7 anys.

  raquetes de neu amb nens
 • Construcció d'iglús: activitat ideal per a nens a partir de 6 / 7 anys. Ens desplaçarem amb raquetes de neu fins a una bona zona on entre tots, construirem un iglú!!!! Un gran refugi en cas de mal temps. Grans i petits aprendrem molt!

  raquetes de neu i construcció iglús
 • Senderisme: excursions amb nens per tot el Pirineu Oriental!!! zona de Núria i de Vallter. També, altres zones del Ripollès. Rutes de diferents estils a partir de 7 anys!

  excursions amb nens ripollès

Demana informació i descobreix les activitats amb nens a la Garrotxa i Ripollès!!! Com també a altres comarques: Osona, Berguedà,...


També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials d'InstagramFacebookTwitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!