Vies Ferrades a prop de Barcelona

Aquí et presentem les millors Vies Ferrades a prop de Barcelona, de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Amb poc més d'1 hora de cotxe tenim moltes vies ferrades per gaudir d'aquest món vertical amb total seguretat. Tenim vies ferrades per tots els nivells.

Vies Ferrades de diferents nivells entre 45 minuts i 1 hora 30 minuts de Barcelona:

Via Ferrada Iniciació i/o Familiar:

Vies Ferrades a prop de Barcelona
  • Via Ferrada Familiar de Centelles: Realitzarem el tram més fàcil de la coneguda i concorreguda via ferrada de les Baumes Corcades, ideal per persones que es volen iniciar i que no volen fer més de 45 minuts de cotxe des de Barcelona.
Vies Ferrades a prop de Barcelona

Via Ferrada de Nivell Intermedi:

  • Via Ferrada de les Baumes Corcades, Centelles: Realitzarem la única via ferrada que hi ha a Osona, a 45 minuts de Barcelona. Aquesta via ferrada recorre tota la paret del cim emblemàtic del Puigsagordi per on progressarem per parets verticals, una part extra plomada just abans d'arribar al cim i la cirereta del pastís, el Pont Nepalí més llarg d'Europa. És una activitat exigent recomanable per a persones iniciades.
Vies Ferrades a prop de Barcelona
  • Via Ferrada de la Cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols: En aquesta via ferrada us proposem anar veure la sortida del sol mentre realitzem la via ferrada. És una de les vies ferrades més concorregudes d'Europa i per això et proposem realitzar-la d'una forma diferent i sense aglomeracions. Està a 1h 30 minuts des de Barcelona.
Vies Ferrades a prop de Barcelona
  • Via Ferrada Roques d'Empalomar, Vallcebre: Situada al Berguedà, molt a prop del Pedraforca, la muntanya emblemàtica de Catalunya, és una via ferrada molt vertical i bonica pels amants de les altures. Està a 1h 30 minuts des de Barcelona.
Vies Ferrades a prop de Barcelona

Via Ferrada de Nivell Avançat:

Vies Ferrades a prop de Barcelona
  • Via Ferrada Integral de les Baumes Corcades: Realitzarem la coneguda Via Ferrada de Centelles per totes les seves parts més dures, pont nepalí, extra plom de l'escala i la part de l'Esperó de la Tosquera, aquest últim unes de les parts més dures considerat un K5. Només apte per experimentats amb ganes de canya. Està a 45 minuts de Barcelona.
Vies Ferrades a prop de Barcelona
  • Via Ferrada de Cal Curt, Vallcebre: Aquesta via ferrada la combinarem amb la Via Ferrada de les Roques d'Empalomar, on farem un escalfament pel què ens vindrà un cop comencem aquesta via ferrada. La Cal Curt és atlètica, amb molts desploms i pocs descansos, on acabarem amb els braços ben cansats però molt satisfets. Està a 1h 30 minuts de Barcelona.
Vies Ferrades a prop de Barcelona

Demana informació i descobreix les Vies Ferrades a prop de Barcelona, Costa Brava i Pirineu de Girona!


També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials d'InstagramFacebookTwitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!