Via Ferrata Sant Feliu

La via ferrada Sant Feliu La Cala del Molí és una aventura emocionant d'escalada a la Costa Brava de Catalunya. Es troba a la localitat de Sant Feliu de Guíxols, a uns 100 quilòmetres de Barcelona. La via ferrada de Sant Feliu o via ferrada La Cala del Molí, com també es coneix, és una de les més populars de la regió, i atrau milers de visitants cada any.

La via ferrada de Sant Feliu està composta per una sèrie d'escales, ponts penjants i passarel·les ancorades a la roca. Està classificada com una via ferrada de nivell mitjà, i és adequada per a aquells que tinguin experiència prèvia a escalada o que estiguin en bona forma física.

El recorregut comença al port esportiu de Sant Feliu de Guíxols, des d'on s'enfila al cim d'un turó amb impressionants vistes panoràmiques de la costa i del paisatge circumdant. La via ferrada té una longitud d'aproximadament 350 metres i el punt més alt es troba a uns 120 metres sobre el nivell del mar. Durant el recorregut, els escaladors tindran l'oportunitat d'admirar les vistes del Mediterrani i la costa de la Costa Brava.

La via ferrada de Sant Feliu La Cala del Molí és una activitat emocionant i desafiant, però també és molt segura. Els escaladors estan equipats amb arnesos i cascos, i estan assegurats en tot moment per una línia de vida ancorada a la roca. A més, un guia expert d'Ama Dablam els acompanyarà en tot moment per garantir-ne la seguretat.

La via ferrada de Sant Feliu és una activitat que es pot fer durant tot l'any, tot i que és més recomanable fer-la a la primavera o a la tardor, ja que durant els mesos d'estiu la calor pot fer que l'escalada sigui més difícil. És important portar roba còmoda i calçat adequat per a l'escalada, així com aigua i una mica de menjar.

La via ferrada de Sant Feliu és una activitat emocionant que és adequada per a aquells que busquen una aventura a la natura. A més, és una excel·lent oportunitat per gaudir de les impressionants vistes de la Costa Brava i de la costa mediterrània. Els visitants que volen fer la via ferrada de Sant Feliu poden reservar la seva experiència amb una empresa de turisme actiu local. Aquestes empreses ofereixen tot l’equip necessari, així com guies experts que els acompanyaran en el seu recorregut.

En resum, la via ferrada de Sant Feliu és una activitat emocionant i desafiant que és adequada per a aquells que tenen experiència prèvia a escalada o que estan en bona forma física. Ofereix una vista panoràmica impressionant de la Costa Brava i de la Mediterrània, i és una excel·lent oportunitat per gaudir de la natura a Catalunya. Si estàs buscant una aventura emocionant a la Costa Brava, no dubtis a tastar la via ferrada de Sant Feliu.

Descobreix la via ferrada Sant Feliu de la mà dels nostres guies experts. Els guies acreditats d'Ama Dablam organitzaran el descens de somni a La Cala del Molí. Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de totes les possibilitats que oferim!

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!