Rutes Guiades amb Raquetes de Neu

Rutes guiades amb Raquetes de Neu pel Pirineu de Catalunya i de la Catalunya Nord.

Et proposem diferents rutes guiades, de la mà de tècnics esportius en mitja muntanya, la titulació requerida necessària per a realitzar aquesta activitat.

Les rutes guiades de raquetes de neu que et proposem són de diferents nivells i durades:

Raquetes de Neu al Pic de la Dona des de Vallter (Parc Natural del Ter Freser)

Es tracta d'una ruta de nivell iniciació - avançada d'unes 4h aproximadament on farem uns 600m de desnivell positiu en 5Km. Us proposem una ruta circular sortint de l'estació d'esquí de Vallter 2000 on ens enfilarem direcció la Portella de Mentet per llavors, carenejar fins al Pic de la Dona. La baixada, suau i progressiva, la farem per el llom que ens deixarà sota Xemeneies per retornar a l'estació.

Raquetes de Neu Vallter

Raquetes de Neu al Refugi de Coma de Vaca des de Vallter (Parc Natural del Ter Freser)

Ruta d'anada i tornada des de Vallter on gaudirem de la magnífica vall de Coma de Vaca dormint en el Refugi guardat de Coma de Vaca. Una vall tranquil·la i ideal per a les raquetes de neu! Durant els dos dies, farem 14 Km i 1100m+ aproximadament, unes 4h de raquetes de neu cada dia. Nivell mig.

Raquetes de Neu Vallter

Raquetes de Neu al cim del Puigmal des de Núria (Parc Natural del Ter Freser)

Sortint de la bonica i famosa Vall de Núria ens dirigirem fins al cim del Puigmal, el més alt del Pirineu Oriental, de 2910m, per la coma de l'embut. Magnífiques vistes des de dalt el cim! Una ruta de raquetes de neu de 9Km i 935m positius aproximadament, unes 6h. Ruta de nivell mig - alt, sobretot, pel que fa al desnivell total.

Raquetes de Neu al Puigmal

Raquetes de Neu al Pic de Noucreus des de Núria (Parc Natural del Ter Freser)

Sortida des de Vall de Núria per la Coma de les Mulleres fins el cim del Noucreus, de 2799m. Un cop dalt, carenejarem fins al Coll del Noufonts per baixar per la Collada Fonda, també part del GR11, fins la Vall de Núria. 9.5Km i 870m+ aproximadament, unes 6h aproximadament. Ruta de nivell mig - alt, sobretot, pel que fa al desnivell acumulat.

raquetes de neu pic noucreus

Raquetes de Neu al cim del Costa Pubilla

Anada i tornada des del poble de Nevà fins al cim del Costa Pubilla, una ruta de raquetes de neu tranquil·la i bonica. 11.5Km i 850m+, unes 6h aproximadament. Ruta de nivell mig - alt.

cim costa pubilla

Raquetes de Neu a Rasos de Peguera

Ruta amb raquetes de neu d'iniciació, amb sortida des de l'antiga estació d'esquí de Rasos de Peguera. Ruta circular on pujarem als Rasos de Dalt, Rasos de Baix i la Torre dels Enginyers per tornar per la pista de la Torreta fins a l'estació. 9.5Km i 350m positius, unes 4h aproximadament.

raquetes de neu

Raquetes de Neu al Puigllançada des de la Molina

Bonica ruta que transcórrer al costat de l'estació d'esquí de la Molina i que ens portarà fins al Cim del Puigllançada, de 2409m. 8Km i 650m positius, unes 4h aproximadament. Ruta de nivell iniciació - avançada.

Raquetes de neu al Puigllançada

Raquetes de Neu als Llacs de les Bulloses des de Montlluís - Mont Louis (Parc Natural Regional del Pirineu Català - Parc naturel régional des Pyrénées catalanes)

Una de les millors rutes amb raquetes de neu del Capcir. Es tracta d'una sortida circular, força planera, però d'una qualitat de paisatges espectacular ja que creuarem varis llacs glaçats entre boscos de pi negra i amb vistes al Carlit i als Pics Perics, fins arribar al gran llac de 149 ha de la Bollosa. Nivell iniciació, 11Km i 350m positius, 5 hores aproximadament.

raquetes de neu a les bulloses

Raquetes de Neu als Estanys de la Pera

Sortida de dos dies. Sortim de l'estació d'esquí de fons d'Aransa per endinsar-nos pels boscos fins als Estanys de la Pera, on trobem el Refugi on passarem la nit. El segon dia, enfilarem amunt fins al pic de la Colilla i llavors tornarem fins a l'estació d'Aransa. Bonica i tranquil·la ruta de raquetes de neu per la Cerdanya. Són un total de 22Km i 1000m positius en els dos dies, unes 5h de ruta amb raquetes de neu cada dia, nivell mig.

Raquetes de Neu Estanys de la Pera

Raquetes de Neu al Parc Nacional d'Aigüestortes

Ruta de raquetes de neu per excel·lència del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Sortirem des d'Espot fins al preciós Llac de Sant Maurici amb la muntanya dels Encantats de fons i continuarem fins arribar al Refugi d'Amitges on passarem la nit, envoltats de muntanyes precioses com les Agulles d'Amitges i els Encantats. El segon dia, desfarem el camí fins a Espot altre cop. Es tracta d'una ruta de nivell mig - alt, 12Km i 1080m+ aproximats el primer dia, i el segon dia, el mateix però negatius. Seran 7h aproximadament el primer dia i unes 6h el segon.

raquetes de neu

Totes les rutes proposades estan condicionades per l'estat de la neu, la meteorologia i el risc d'allaus.

Demana informació i descobreix les millors Rutes guiades amb Raquetes de Neu de Catalunya i la Catalunya Nord!

Altres propostes que també us poden interessar, les trobareu en el nostra apartat de Raquetes de Neu.


També podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials d'InstagramFacebookTwitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!