Estrenem blog! Ens presentem

Qui som

Alguns ja ens coneixeu però, per els que encara no ens coneixeu ens presentem.

Som l’Esteve i la Raquel, dos osonencs vivint a la Garrotxa, entre fagedes, rius d’aigües turqueses i volcans. Vam anar a parar a la Garrotxa perquè ens agradava i actualment, encara ens agrada molt més.

L’Esteve, nascut a Vic, des de ben petit que els seus pares el portaven a la muntanya. Família d’excursionistes de tota la vida, de sempre. Qui li van passar la passió i admiració per les muntanyes.

La Raquel, de Sant Martí de Centelles, va néixer i créixer a pagès. Entre animals, arbres i muntanyes i els caps de setmana, a hora de pagès, també feien alguna excursió que altre amb els seus pares a pujar alguna muntanya del Pirineu Oriental.

Formació

Passada l’adolescència, l’interès per les activitats de muntanya va anar guanyar importància, i a part de la btt i senderisme que sempre havíem practicat, mica en mica, ens vam anar aficionant al barranquisme, via ferrada, escalada, raquetes de neu, esquí de muntanya, alpinisme,... buscant anar una mica més enllà.

Fins a arribar a fer de la nostra passió, la nostra feina. Tots dos vam cursar els tècnics esportius de muntanya i aquí estem, formant Guies Ama Dablam.

La muntanya és la nostra vida, el nostra dia a dia. Quan acabem de treballar, ja busquem quin cim podem anar a escalar o quin barranc podem baixar. O si fa fred, ja traiem els esquís de muntanya o els piolets.

Responsabilitat i sostenibilitat

A les muntanyes, practicant l’activitat que sigui, som feliços. Respirar aire pur, escoltar el silenci, observar la immensitat del paisatge... formar part de l’entorn.

És per això, que intentem inculcar sempre els valors de sostenibilitat i responsabilitat amb la natura, de la importància de cuidar el que tenim. De ser respectuosos amb l’entorn. El 2019 vam acreditar-nos amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, de la qual, estem molt orgullosos i que dona sentit a la nostra manera de fer.

Què fem

Les nostres especialitats són el barranquisme, escalada, crestes, vies ferrades, raquetes de neu, senderisme, curses d'orientació. Si teniu ganes de fer alguna activitat amb nosaltres, contacteu-nos, estarem encantats de poder-vos guiar, ensenyar tot el que sabem i sobretot, de fer-vos passar un dia especial! 

A on

Realitzem activitats per tota Catalunya, Sud de França i la zona d'Aragó, entre d'altres, però on realitzem la major part d'elles és la zona de la Garrotxa, Ripollès, Osona, Sud de França i Pirineu Oriental.

Per a qui

L'edat per a poder participar és a partir dels 6 - 7 anys. Tenim activitats de diferents nivells, per a descarregar adrenalina al màxim o per simplement, gaudir de la natura passant una estona agradable. Activitats per grups d'amics, parelles, despedides de solter/a, com també per famílies, activitats per empreses ideals team building i activitats per escoles! Ens adaptem a cada grup i situació.

Gràcies per la vostra confiança,

Salut i muntanya!

Ens podeu seguir també a les nostres xarxes socials d'Instagram, Facebook, Twitter.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!