Esports d'aventura al Pirineu Català per a empreses

A Guías Ama Dablam, oferim activitats de teambuilding dissenyades específicament per a empreses que busquen fomentar la col·laboració, la comunicació i el treball en equip entre els seus empleats. El nostre equip de guies experts estan altament capacitats per dissenyar activitats que s'adaptin als objectius de la teva empresa i t'ajudin a assolir les metes de teambuilding.

Oferim una varietat d´activitats emocionants que inclouen barranquisme, vies ferrades, senderisme i rutes amb raquetes de neu, entre d´altres. Totes les nostres activitats són dissenyades per desafiar el teu equip i fomentar la col·laboració i el treball en equip mentre gaudeixen de la bellesa natural del Pirineu.

El barranquisme és una activitat emocionant que et permetrà a tu i al teu equip treballar plegats per superar obstacles naturals, com cascades i tobogans. Els nostres guies experts us ajudaran a desenvolupar la confiança i la comunicació en el vostre equip mentre gaudeixen d'una experiència emocionant i segura.

Les vies ferrades també són una opció popular per a les activitats de teambuilding, ja que requereixen que els membres de l'equip treballin junts per superar els reptes en una paret rocosa. Els nostres guies experts us ajudaran a desenvolupar la confiança en el vostre equip i fomentaran la comunicació mentre es diverteixen a la muntanya.

Si preferiu activitats més tranquil·les, el senderisme o les rutes amb raquetes de neu són una opció perfecta per gaudir de la natura i fomentar la col·laboració en equip. Els nostres guies experts us portaran a través de paisatges impressionants i proporcionaran activitats que fomentin la comunicació i el treball en equip.

A Guías Ama Dablam, la seguretat és la nostra principal preocupació. Tots els nostres guies estan altament capacitats i tenen anys d'experiència en esports d'aventura. A més, proporcionem tot l´equip necessari per a cada activitat i seguim les normes de seguretat més estrictes en tot moment.

Ja sigui que estiguis buscant una activitat de teambuilding emocionant o simplement vulguis gaudir d'una experiència única a la natura, Guías Ama Dablam és la teva millor opció. Contacta'ns per obtenir més informació sobre les nostres activitats dissenyades especialment per a empreses i comença a planificar la teva propera aventura amb nosaltres. T'esperem!

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!