Esports d'aventura a la comarca de la Garrotxa per a famílies

Estàs buscant una manera emocionant de gaudir de la natura en família? Guías Ama Dablam és l'elecció perfecta per a tu! Som una empresa de guies de muntanya i esports d´aventura amb anys d´experiència a la comarca de la Garrotxa. El nostre equip de guies experimentats us ofereixen una varietat d'activitats per a tota la família.

Si busqueu una activitat plena d'adrenalina per gaudir en família, el barranquisme és una excel·lent opció. Descobreix l'emoció de baixar per cascades i tobogans naturals mentre et submergeixes al cor de la comarca de la Garrotxa. Els nostres guies experts us proporcionen l'equip necessari i us asseguren una experiència segura i inoblidable.

Si prefereixes vistes panoràmiques i desafiaments verticals, les nostres vies ferrades són perfectes per a tu i la teva família. Amb rutes per a tots els nivells, els nostres guies altament qualificats us ajudaran a superar els vostres límits mentre us asseguren una experiència emocionant i segura.

Per a aquells que busquen una activitat més relaxada, oferim senderisme pels paratges naturals més bonics de la comarca de la Garrotxa. Amb rutes dissenyades per a totes les edats i nivells d'experiència, els nostres guies us portaran a través de paisatges impressionants mentre aprens sobre la flora i fauna autòctones.

I si visiteu la comarca de la Garrotxa a l'hivern, no us perdeu les nostres rutes amb raquetes de neu. Els nostres guies experimentats us portaran a través de la neu profunda mentre us mostren la bellesa dels paisatges nevats.

A Guías Ama Dablam, la seguretat és la nostra màxima prioritat. Tots els nostres guies estan altament capacitats i tenen anys d'experiència en esports d'aventura. A més, proporcionem tot l´equip necessari per a cada activitat i seguim les normes de seguretat més estrictes en tot moment.

En resum, si cerques una activitat emocionant per gaudir en família a la comarca de la Garrotxa, Guías Ama Dablam és l'elecció perfecta per a tu. Contacta'ns per a més informació sobre les nostres activitats i serveis i comença a planificar la teva propera aventura familiar amb nosaltres. T'esperem!

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!