Esports d'aventura a la comarca de la Garrotxa per a escoles

A Guías Ama Dablam, estem compromesos a proporcionar a les escoles i als seus estudiants una experiència emocionant i enriquidora a la comarca de la Garrotxa. Com a empresa de guies de muntanya i esports d'aventura amb anys d'experiència, comptem amb un equip de guies altament capacitats i experimentats que estan preparats per portar els estudiants a explorar la natura i descobrir tot allò que la Garrotxa té per oferir.

Oferim una àmplia varietat d'activitats que han estat dissenyades específicament per als estudiants, incloent-hi barranquisme, vies ferrades, senderisme i rutes amb raquetes de neu. Cada activitat està dissenyada per adaptar-se als diferents nivells d´habilitat i edat dels estudiants, i els nostres guies experts asseguren que cada experiència sigui emocionant però segura.

El barranquisme és una activitat popular per als estudiants que busquen emocions fortes. Baixar per cascades i tobogans naturals és una experiència inoblidable que als estudiants els encantarà. Els nostres guies experimentats proporcionen tot l'equip necessari i us assegureu que els estudiants tinguin una experiència segura i inoblidable.

Les vies ferrades també són una excel·lent opció per a aquells estudiants que busquen un desafiament emocionant. Els nostres guies experts ajudaran els estudiants a superar els seus límits i gaudir de vistes panoràmiques impressionants.

Si preferiu una activitat més tranquil·la, el senderisme és una opció perfecta perquè els estudiants explorin la bellesa natural de la Garrotxa. Els nostres guies experimentats us portaran a través de paisatges impressionants i compartiran informació sobre la flora i fauna autòctones, per fer de l'activitat una experiència educativa i enriquidora.

I si visiteu la Garrotxa durant l'hivern, no us perdeu les nostres rutes amb raquetes de neu. Els estudiants poden gaudir de la neu i aprendre sobre l'entorn natural mentre es diverteixen a la neu profunda.

A Guías Ama Dablam, la seguretat és la nostra principal preocupació. Tots els nostres guies estan altament capacitats i tenen anys d'experiència en esports d'aventura. A més, proporcionem tot l´equip necessari per a cada activitat i seguim les normes de seguretat més estrictes en tot moment.

Si ets una escola i cerques una activitat emocionant i educativa per als teus estudiants, Guías Ama Dablam és l'elecció perfecta per a tu. Contacta'ns per obtenir més informació sobre les nostres activitats dissenyades especialment per a escoles i comença a planificar la teva propera aventura amb nosaltres. T'esperem!

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!