Empresa especialista en Esports d'Aventura al Pirineu Català

Ama Dabam és l'empresa especialista en esports d'aventura al Pirineu Català que cerques. Amb la nostra àmplia varietat d'activitats, estem segurs que trobareu alguna cosa emocionant per fer a la zona.

Per a aquells que cerquen emocions fortes, el barranquisme és l’activitat perfecta. Guías Ama Dabam ofereix les millors rutes de barranquisme al Pirineu Català, amb emocionants descensos per canons i cascades, tobogans naturals i salts a piscines naturals. Els nostres guies experts estan altament capacitats i tenen anys d'experiència a la zona, garantint la vostra seguretat en tot moment. No us perdeu aquesta oportunitat única d'experimentar l'emoció del barranquisme al Pirineu Català amb l'empresa especialista en esports d'aventura a la zona.

Per a aquells que prefereixen una mica més tranquil, les nostres excursions de senderisme són una excel·lent opció per explorar el paisatge natural del Pirineu Català. Amb rutes adaptades a tots els nivells, des de principiants fins a experts, podreu gaudir d'impressionants vistes i experimentar la bellesa natural de la regió. A Guías Ama Dabam, som l'empresa especialista en esports d'aventura al Pirineu Català, i les nostres excursions de senderisme són una excel·lent manera de gaudir de la natura d'una manera relaxada i agradable.

Si preferiu la neu, les nostres excursions amb raquetes de neu són perfectes per a tu. Experimenta la bellesa natural de la regió hivernal d'una manera diferent mentre camines per la neu amb les nostres raquetes de neu. Els nostres guies experts us portaran per rutes escèniques, on podreu gaudir de la tranquil·litat de l'hivern i explorar la fauna i flora de la zona. A Guías Ama Dabam, som l'empresa especialista en esports d'aventura al Pirineu Català, i les nostres excursions amb raquetes de neu són una excel·lent manera de gaudir de la natura d'una manera emocionant i diferent.

Per a aquells que busquen emocions fortes, les nostres activitats a la natura són l'opció perfecta. Podràs fer ràpel en penya-segats naturals, escalar roques a vies ferrades i gaudir de la natura d'una manera emocionant i diferent. El nostre equip de guies experts us ensenyarà tot el que necessiteu saber per garantir la vostra seguretat i que gaudiu de l'experiència al màxim. A Guías Ama Dabam, som l'empresa especialista en esports d'aventura al Pirineu Català, i les nostres activitats a la natura són la manera perfecta de gaudir de l'emoció i la bellesa natural de la zona.

Finalment, si cerques alguna cosa especial per a la teva empresa, equip o grup d'amics, les nostres activitats de teambuilding són l'opció perfecta per unir el teu grup d'una manera diferent. Podem personalitzar les nostres activitats per adaptar-nos a les necessitats del teu grup i garantir una experiència inoblidable que fomenti el treball en equip i la comunicació.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!