Activitats outdoor per a grups

Guías Ama Dabam és una empresa especialitzada en activitats a l'aire lliure que es dedica a oferir experiències inoblidables per a grups i particulars al Pirineu Català. Oferim una àmplia gamma d'activitats outdoor, que inclouen barranquisme, senderisme, excursions amb raquetes de neu, activitats a la natura i vies ferrades. El nostre objectiu és oferir als nostres clients una experiència única i memorable mentre gaudeixen de la bellesa natural de l'entorn.

A Guias Ama Dabam, ens apassiona el Pirineu Català i ho considerem un lloc ideal per als grups que busquen activitats outdoor emocionants i desafiants. En aquest entorn natural, oferim una gran varietat d´activitats d´aventura dissenyades per fomentar el treball en equip i millorar la comunicació entre els membres del grup. El nostre equip de guies professionals coneix bé el territori i està capacitat per garantir-ne una experiència segura i agradable. Entre les activitats que oferim, hi ha el barranquisme, senderisme i vies ferrades.

La comarca de la Garrotxa és un lloc de somni pels amants de la natura i les activitats outdoor. Guías Ama Dabam ofereix una àmplia gamma d'activitats en aquesta regió, que inclouen senderisme, excursions amb raquetes de neu i barranquisme. Els clients tindran l´oportunitat d´explorar la bellesa natural dels volcans i els boscos de la zona. A més, el nostre equip de guies experts assegurarà que els participants estiguin segurs i gaudeixin de l'experiència al màxim.

El Ripollès és una comarca ideal per als grups que busquen aventures exteriors en un entorn natural espectacular. Guías Ama Dabam ofereix una àmplia varietat d'activitats outdoor en aquesta regió, que inclouen senderisme, barranquisme i vies ferrades. El nostre equip de guies professionals estarà sempre disposat a guiar i recolzar els participants durant tota l'activitat. Els clients tindran l´oportunitat de gaudir de la natura verge i explorar els paisatges espectaculars de la zona.

A Guias Ama Dabam, ens enorgulleix oferir una experiència única i inoblidable als grups que busquen activitats outdoor en entorns naturals espectaculars. Som una empresa especialitzada en activitats outdoor per a grups, i el nostre objectiu és oferir una experiència d'alta qualitat per als nostres clients. Oferim una àmplia varietat d´activitats, des de barranquisme i senderisme fins a excursions amb raquetes de neu i vies ferrades. A més, treballem amb un equip de guies professionals altament capacitats que garanteixen una experiència segura i agradable per a tothom. Si cerques una empresa d'activitats outdoor per a grups al Pirineu Català, no dubtis en contactar-nos per obtenir més informació.

Open chat
1
Sol·licita informació de les activitats!!!
Solicita información de las actividades!!!
Ask for information about the activities!!!